Ο νέος διαδικτυακός οδηγός πόλης ΑΘΗΝΟΔΡΟΜΙΟ, η σελίδα Παιδί και Ψυχολογία και η συντάκτρια της σελίδας αυτής ΙΑΝΘΗ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΥ  σας καλωσορίζουν στον κόσμο της Ψυχολογίας!

Σκοπός της σελίδας είναι η ενημέρωση και έγκυρη πληροφόρηση για καθημερινά θέματα που μας απασχολούν αλλά και η εξοικείωση και αποσαφήνιση πολλών μύθων γύρω από τον επιστήμη της Ψυχολογίας.
Συγκεκριμένα η σελίδα θα προβάλλει μια ποικιλία θεμάτων που σχετίζονται με την ψυχική υγεία και τον ευρύτερο χώρο της ψυχολογίας. Σκοπός είναι να παρέχει συμβουλές και χρήσιμες πληροφορίες για γονείς, παιδιά, εφήβους και όσους ενδιαφέρονται τόσο σε επιστημονικό επίπεδο όσο και σε επίπεδο προσωπικής αναζήτησης.

Κέντρο της προσπάθειας της σελίδας Παιδί και Ψυχολογία είναι να βοηθήσει τους γονείς να κατανοήσουν τη συμπεριφορά των παιδιών – μικρών και εφήβων – να αντιληφθούν τα δικά τους σφάλματα, να ενημερωθούν για το πώς μπορούν να διαχειριστούν καταστάσεις και, εν τέλει, να κάνει τη σχολική ζωή αποδοτικότερη και ουσιαστικότερη.
Τέλος, όποιος αναγνώστης επιθυμεί, μπορεί να στέλνει απορίες και να θέτει ζητήματα προς συζήτηση στη διεύθυνση του ηλεκτρονικού μας ταχυδρομείου. Απαντήσεις θα βρίσκει στα άρθρα μας.

Ηλ.Ταχ.:[email protected]
Ιάνθη Δημητροπούλου
Ψυχολόγος – Μεταπτυχιακή Παιδοψυχολόγος