Ο διαδικτυακός οδηγός πόλης ΑΘΗΝΟΔΡΟΜΙΟ, η σελίδα του ΠΑΙΔΙ – ΣΠΙΤΙ και εγώ προσωπικά, η ΜΑΡΙΑΝΝΑ – ΕΡΜΙΟΝΗ ΧΑΤΖΗΠΑΥΛΗ ως συντάκτρια αυτής της σελίδας, σας καλωσορίζουμε.

Σκοπός μας στη σελίδα ΠΑΙΔΙ – ΣΠΙΤΙ είναι να επαναπροσδιορίσουμε αλλά και να βοηθήσουμε να κατανοηθεί ουσιαστικότερα και βαθύτερα η έννοια «σπίτι» και ως εστία (με όλα τα παρελκόμενα) αλλά και ως χώρος μέσα στον οποίο μεγαλώνουν και αναπτύσσονται τα παιδιά μας.

Το σπίτι αποτελεί εστία θαλπωρής, ανάπτυξης και έκφρασης για τα παιδιά αλλά και για τους γονείς. Θα προσπαθήσουμε, λοιπόν, με απλές έννοιες και μικρές και χρήσιμες συμβουλές να σας βοηθήσουμε να δείτε ττο σπίτι σας όχι μόνο σαν τον χώρο κατοίκησης της οικογενένειάς σας αλλά κυρίως ως τον τόπο μέσα στον οποίο καλείται αυτός ο πρωταρχικός πυρήνας της κοινωνίας μας να δημιουργηθεί, να αναπτυχθεί και εν τέλει να μετατραπεί σε ζωντανό οργανισμό.

Επιπλέον, θα σας παρουσιάζουμε προτάσεις διακόσμησης, διαμόρφωσης και τροποποίησης εσωτερικών και εξωτερικών χώρων, επιδιώκοντας ένα εργονομικό και καλαίσθητο αποτέλεσμα για εσάς και φυσικά τα παιδιά σας. Εν ολίγοις θα εργαστούμε, ώστε να αναπτυχθεί μία κουλτούρα του χώρου – τόπου και μία αίσθηση αρχιτεκτονικής της καθημερινότητας.

Η φροντίδα και η αγάπη του σπιτιού μας είναι απαραίτητη για μία ποιοτική, ευχάριστη και προσοδοφόρα πνευματικά διαβίωση!

 

Ηλ. ταχ.: [email protected]

Μαριάννα – Ερμιόνη Χατζηπαυλή

Αρχιτέκτων Μηχανικός Ε.Μ.Π.