Σύνταξη άρθρου: Κωνσταντίνος Ουρανός

Επιμέλεια: Περίανδρος Καράλης

 

Καθώς το ΑΘΗΝΟΔΡΟΜΙΟ εξελίσσεται και οι αναγνώστες του γίνονται όλο πιο σταθεροί αλλά και μεγαλώνει και ο αριθμός τους, προέκυψε η σκέψη που είναι και ανάγκη, να παρουσιαστεί στα μέσα μαζικής ενημέρωσης. Τα άρθρα και η στοχοθεσία του ΑΘΗΝΟΔΡΟΜΙΟ έχουν τον χαρακτήρα και τη λειτουργία της υψηλής εκλαΐκευσης ενός πολύ συγκεκριμένου πράγματος: της ακαδημαϊκής γνώσης και της επιστημονικής  κατάρτισης των εκπαιδευτικών αλλά και όλων των επιστημόνων της χώρας. Αν εξηγείς, ο άλλος καταλαβαίνει, είναι το μότο μας.

Η κυρία Αγάθη Πατσιούδη είναι συντάκτρια και διαχειρίστρια του ΑΘΗΝΟΔΡΟΜΙΟ/ΕΒΔΟΜΑΔΑ, του εβδομαδιαίου μας δελτίου ενημέρωσης  (Newsletter). Ο κύριος Περίανδρος Καράλης είναι συντάκτης και διαχειριστής του ΑΘΗΝΟΔΡΟΜΙΟ. Οι δυο τους προσκεκλημένοι της εκπομπής Ανάδειξέ το, του τηλεοπτικού σταθμού Extra Channel, μίλησαν, παρουσίασαν και εξήγησαν τι είναι και τι κάνει το ΑΘΗΝΟΔΡΟΜΙΟ, γιατί είναι χρήσιμο και ποιο κενό στην εξωσχολική, αλλά και ενδοσχολική, εκπαίδευση έχει έρθει να καλύψει.

Σημειώνεται πως η κυρία Πατσιούδη και ο κύριος Καράλης είναι μεταξύ πολλών άλλων εκπαιδευτικοί με πολλές σπουδές και εμπειρία, συνεργάτες στενοί του εκδότη και αρχισυντάκτη του ΑΘΗΝΟΔΡΟΜΙΟ, Κωνσταντίνου Ουρανού. Τα γυρίσματα έγιναν στους φιλόξενους χώρους του Μουσείου Εθνικής Αντιστάσεως στον δήμο Ηλιούπολης Αττικής. Ας τους ακούσουμε.

Ηλ.Ταχ.: [email protected]