Ο διαδικτυακός οδηγός πόλης για μαθητές, σχολεία και γονείς ΑΘΗΝΟΔΡΟΜΙΟ, η σελίδα του ΨΗΦΙΑΚΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ (GAMES) και ιδιαίτερα εγώ, η ΑΓΑΘΗ ΠΑΤΣΙΟΥΔΗ, ως συντάκτρια και υπεύθυνη αυτής της σελίδας, σας καλωσορίζουμε!

Σε αυτήν τη σελίδα θα βρείτε ποιοτικά ψηφιακά παιχνίδια, που θα διασκεδάσουν και θα ψυχαγωγήσουν μικρούς και μεγάλους!

Στόχος μας είναι, έπειτα από μελέτη και έρευνα στο διαδίκτυο, αλλά και σε συνεργασία με σχεδιαστές ψηφιακών παιχνιδιών, να αξιολογούμε ΠΟΛΥ αυστηρά και να αναρτούμε συνδέσμους δωρεάν παιχνιδιών, που να έχουν παιδευτικό προσανατολισμό και παιδαγωγική αξία. Ακόμη όμως κι αν δεν πληρούν αυτά τα κριτήρια κι είναι απλώς διασκεδαστικά, φροντίζουμε να είναι τέτοιας δομής, ώστε να εξάπτουν τη φαντασία, να καλλιεργούν δεξιότητες ή απλά να επιτρέπουν σε όλους να περάσουν ευχάριστα και να διασκεδάσουν πολύ!

Εκπαιδευτικά ή μη, τα παιχνίδια, που θα βρείτε εδώ, διέπονται από τη γενικότερη φιλοσοφία αυτού του ιστότοπου, που δεν είναι άλλη από τον ειλικρινή σεβασμό απέναντι στα παιδιά, τους γονείς και τους εκπαιδευτικούς.

Έχοντας αυτό ως γνώμονα, αγαπητοί αναγνώστες, δεν θα μπορούσαμε παρά να είμαστε ανοιχτοί σε οποιαδήποτε πρόταση θεωρείτε ότι αξίζει να «ανέβει» στη σελίδα μας! Θα είναι χαρά μας να την αξιολογήσουμε! Στείλτε μας τις προτάσεις σας στη διεύθυνση του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου της σελίδας ΨΗΦΙΑΚΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ (GAMES): [email protected]

Ας μην καθυστερούμε άλλο. Πάμε να παίξουμε!

 

Ηλ. Ταχ.: [email protected]

Αγάθη Πατσιούδη

Δασκάλα – ΜΔΕ Ειδική Αγωγή: Λογοθεραπεία-Συμβουλευτική