Ο νέος διαδικτυακός οδηγός πόλης ΑΘΗΝΟΔΡΟΜΙΟ, η σελίδα ΑΘΛΗΤΙΚΑ και η συντάκτριά της ΕΛΕΝΑ ΝΙΤΣΙΟΠΟΥΛΟΥ σας καλωσορίζουμε.

Σκοπός της σελίδας αυτής είναι πρωταρχικά να εξηγήσει κάτι πάρα πολύ βασικό: τι είναι ο αθλητισμός και γιατί πρέπει όλοι, μικροί και μεγάλοι, να αθλούνται. Η άθληση είναι μάθηση κι αν μάθεις, αθλείσαι! Αυτό πιστεύουμε εμείς στο ΑΘΗΝΟΔΡΟΜΙΟ.

Η σελίδα μας ΑΘΛΗΤΙΚΑ παρέχει ενημέρωση για τα αθλητικά δρώμενα της πόλης που αφορούν σε γονείς και παιδιά. Πού να πάνε και πού να αθληθούν. Παράλληλα ενημερώνει για τα διάφορα αθλήματα: πώς παίζονται, τους κανόνες τους, την ιστορία τους. Επιπλέον, επειδή ο αθλητισμός σημαίνει ήθος, θα μιλήσουμε στους αναγνώστες μας και για την ευγενή άμιλλα, το λεγόμενο fair play.

Στόχος μας σοβαρότατος επίσης είναι να σας ενημερώνουμε για τα καλύτερα αθλητικά γεγονότα συμμετοχής και να σας παροτρύνουμε να λάβετε μέρος. Έτσι θα επιτευχθεί η βασική μας επιδίωξη, που είναι να βάλετε τον αθλητισμό στην καθημερινότητά σας, γιατί η άθληση είναι παιδεία και τρόπος ζωής. Δώστε στον εαυτό σας την ευκαιρία να αθληθεί. Δώστε στον εαυτό σας την ευκαιρία να γίνει καλύτερος, γιατί το αξίζει. Και να προσθέσουμε και τούτο: αθληθείτε γονείς, για να αθληθούν και τα παιδιά σας!

 

Ηλ.Ταχ: [email protected]

‘Ελενα Νιτσιοπούλου

Εκπαιδεύτρια αναρρίχησης – Ορεινός Δρομέας

Τεχνολόγος  Γεωπόνος